Jak zhubnout bez trápení a váhu si dlouhodobě udržet?

Ochrana osobních údajů projektu Zhubněte Online:

Ochrana údajů

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, jsou zpracovávány v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Bezpečnost

Využíváme bezpečnostní opatření, abychom ochránili námi vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Právo na informace

Na požádání vám oznámíme, zda a jaké osobní údaje o vás aktuálně zaznamenáváme (viz Kodex ochrany údajů).

Kodex ochrany údajů

Když navštívíte naše webové stránky, zaznamenáváme standardním způsobem tyto údaje:

-       IP adresu, která vám byla přidělena poskytovatelem internetových služeb

-       webovou stránku, ze které nás navštívíte

-       webové stránky, které u nás navštívíte, a také datum a délku vaší návštěvy

Jiné osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když nám je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace, anket, vypsání cen nebo na realizaci smlouvy či faktury.

Použití a postoupení osobních údajů

Vaše osobní údaje používáme pouze pro účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a pro vlastní marketingové účely.

Vaše údaje nepostupujeme třetím stranám.

Možnost odhlášení

Vaše údaje používáme výhradně k tomu, abychom vás mohli informovat o našich produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně. Vše je samozřejmě dobrovolné. Pokud byste s vedením údajů nesouhlasili, můžete nám to kdykoliv oznámit, abychom mohli údaje podle toho smazat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit sami s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Cookies

Používáme tzv. cookies k tomu, abychom mohli sledovat preference návštěvníků a abychom podle toho mohli stránky optimalizovat. Cookies jsou neškodné malé „soubory", které se uloží na váš počítač.